Roger Mas presenta aquest diumenge el seu nou disc a Vilafranca

09/12/2021 - 18:25h

Roger Mas encarna com ningú el prototip del cantautor: agermana música i poesia, autoria i interpretació, però també novetat i tradició. Ho ha demostrat a cada disc, reinventant-se en trobador incipient, crooner de cobla, artista tel·lúric, bluesman rutilant, estrella del pop, rapsode profund o un doll de veu fonda. Tots encarnats en els temes, estils i grups més diversos.

A Vilafranca compta amb un públic fidel que l’ha acompanyat en les seves anteriors visites, col·laborant amb la cobla Sant Jordi l’any 2012 i presentant el seu disc Parnàs, el 2018.

PUBLICITAT

Aquest diumenge a les 19h presenta a l’Auditori Municipal el seu darrer disc, Totes les flors, el seu onzè treball amb deu cançons noves i en el qual en diferents entrevistes ha declarat que ha tingut la sensació de “treure’s deu anys de sobre”.
Després de 25 anys de carrera i deu discs, l’àlbum arriba en un moment de màxima creativitat en què l’artista ja té embastats els dos propers projectes.

El cantautor explica que li agrada escriure i compondre cançons i també musicar poemes, però sobretot, “agafar el cotxe, carregar-hi la guitarra i voltar pel país cantant i explicant històries”.

Roger Mas ha estat guardonat amb més d’una vintena de premis i la seva discografia inclou els títols ‘Les flors del somni’ (1997), ‘Casafont’ (1999), ‘En el camí de les serps i els llangardaixos blaus fluorescents cap a la casa de vidre de la Senyora dels Guants Vermells’ (2001), dp (2003), ‘Mística domèstica’ (2005), ‘Les cançons tel·lúriques’ (2008), ‘A la casa d’enlloc’ (2010) i ‘Roger Mas i la Cobla Sant Jordi – Ciutat de Barcelona’ (2012).

També et pot interessar

Comentaris