Sant Martí millorarà el camí del cementiri perquè sigui més segur

09/12/2021 - 13:19h

El camí que va des de l’aparcament d’autocaravanes (carrer Berguedà) fins a la cruïlla amb el cementiri s’ha convertit en un punt de circulació perillós, a causa de la seva estreta amplada que dificulta el pas de dos vehicles que es trobin en sentit contrari i perquè és un lloc d’ús habitual de caminaires. També és un accés cada vegada més utilitzat per entrar i sortir del nucli urbà sense haver de passar per l’avinguda principal, Anselm Clavé.
Per aquests motius, i també per tal de possibilitar una incorporació més directa i segura a la carretera al punt de la rotonda, l’equip de govern va portar a aprovació el projecte de la seva millora, en un ple extraordinari celebrat fa pocs dies, en què també hi va participar l’arquitecte municipal, que va desgranar-ne els detalls.

Amb un pressupost al voltant dels 190.000 euros, s’ampliarà la calçada a 8 metres: 6 per a vehicles i 2 per a vianants. El projecte també inclou la coŀlocació d’enllumenat i la creació d’un espai de lleure a la zona de l’antiga depuradora.

Els dos partits de l’oposició van considerar que no era un projecte prioritari per al municipi i no hi van donar suport, tot i que tampoc van votar-hi en contra. Es va aprovar pels 6 vots favorables de l’equip de govern (Foment, ERC i CUP) i 5 abstencions (Junts x Sant Martí i Movem Sant Martí).

Comentaris