La Bisbal promourà el comerç local amb una campanya de nou dies

Tasses que es regalaran entre els clients més fidels a la campanya comercial bisbalenca.
07/12/2021 - 10:01h

Del 10 al 19 de desembre, es premirà la compra en els establiments bisbalencs

L’Ajuntament de la Bisbal del Penedès i la Cambra de Comerç de Tarragona organitzen una nova campanya per dinamitzar i donar visibilitat al teixit comercial local amb l’objectiu de promoure les compres nadalenques de proximitat.

La campanya consistirà a premiar la fidelitat dels veïns que comprin a la Bisbal entre aquest divendres, 10 de desembre, i el proper diumenge dia 19 amb obsequis, promocions i amb la participació en un sorteig de dues cistelles de productes locals.

La iniciativa compta amb la participació d’una trentena de comerços i empreses de serveis bisbalenques que duran a terme accions presencials i també iniciatives a través dels seus comptes d’Instagram.

Funcionament
El funcionament de la campanya serà el següent: els clients que adquireixin serveis o vagin a comprar als comerços bisbalencs, podran anar omplint una butlleta amb els segells d’aquestes empreses. Quan tinguin el segell de cinc establiments diferents, l’establiment els obsequiarà amb una tassa bisbalenca molt original, plena de mots que formen part del lèxic bisbalenc.

A més, amb la butlleta emplenada els clients podran anar a l’Ajuntament, rebre l’arbre lluminós de Nadal (se n’entregarà un per família) i posar la butlleta a l’urna per al sorteig de 4 lots de productes bisbalencs.

Aquesta campanya de dinamització comercial es vehicula a través de l’etiqueta #JoComproALaBisbal. Els comerços l’empraran per publicar les seves promocions i els clients podran penjar les seves fotos, amb la tassa bisbalenca, utilitzant aquesta etiqueta a Instagram.

Si els usuaris ho desitgen, poden etiquetar el perfil @bisbalpenedes a les stories o les publicacions perquè l’Ajuntament de la Bisbal del Penedès les comparteixi a les seves stories.

Aquesta campanya comercial prèvia al Nadal serà una mostra més que reforça els vincles del comerç de proximitat amb la clientela del poble i de la comarca, es destaca des de l’organització.

La campanya porta el títol de ‘Troba la Llum del Nadal’ i compta amb el suport de la Diputació de Tarragona.

També et pot interessar

Comentaris