Nova campanya al Baix Penedès per dinamitzar el comerç de la comarca

Presentació de la campanya al Consell Comarcal del Baix Penedès (Foto: CCBP)
30/11/2021 - 17:00h

El CCBP també impulsarà un nou pla d’ocupació de locals buits i la recuperació de l’activitat comercial als municipis

Aquest dimarts al matí s’ha presentat a la seu de l’ens comarcal al Vendrell la primera campanya de dinamització de comerç comarcal impulsada pel Consell Comarcal del Baix Penedès (CCBP) dins de l’anomenat Pla de Reactivació Econòmica 2021, que ja finalitza.

Amb el títol ‘Baix Penedès: Tot el que necessites i més’, aquesta campanya d’àmbit comarcal i local està subvencionada pel Consorci de Comerç, Artesania i Moda (CCAM) de Catalunya dins el programa de suport de projectes per a l’activació comercial a municipis amb alta dependència turística, i es durà a terme al mes de desembre amb activitats de promoció i dinamització a 9 municipis en què els ajuntaments cofinancen activitats i materials de promoció.

Els municipis participants són 9 -l’Arboç, Banyeres del Penedès, Bellvei, Calafell, Cunit, la Bisbal del Penedès, Masllorenç, Santa Oliva i el Vendrell-, els quals realitzaran activitats per dinamitzar el comerç local durant les properes setmanes dins aquesta campanya. Se n’informarà a les xarxes socials del mateix CCBP i dels ajuntaments implicats.

Des del CCBP s’ha coordinat la campanya i s’ha realitzat la imatge corporativa que aquest dimarts s’ha presentat, a més d’una campanya de promoció i difusió a xarxes socials per donar a conèixer la campanya, els comerços i la comarca. També s’han coordinat les accions de material de promoció i activitats de promoció per a la dinamització del comerç.

El conseller comarcal d’Ocupació, Christian Martínez, ha destacat que “el Baix Penedès té un gran atractiu i potencialitats, i per això convidem a tothom a venir, comprar i conèixer la nostra oferta, que és variada i de qualitat. Per això la campanya porta el títol ‘Baix Penedès: Tot el que necessites i més’.

El cost de la campanya serà de 15.000 euros i la subvenció rebuda del CCAM és de 12.397 euros. També es realitzarà un estudi per  definir un pla d’ocupació de locals buits i propostes per a la recuperació de l’activitat comercial als municipis de l’Arboç, Bellvei i Santa Oliva. En aquest cas, amb un cost de 14.000 euros i subvenció del CCAM de 7.000 euros.

L’organització i coordinació de la campanya ha anat a càrrec dels tècnics del Pla de Reactivació Econòmica del Baix Penedès. El Pla de Reactivació Econòmica és un projecte subvencionat pel Servei Públic d’Ocupació de Catalunya, finançat pel Servicio Público de Empleo Estatal i cofinançat en un 50% pel Fons Social Europeu.

També et pot interessar

Comentaris