Nadales catalanes amb el grup de música tradicional Ço del Botafoc

29/11/2021 - 09:49h

Sota el lema “Els pastors músics de nadales”, el concert tindrà lloc divendres a l’Auditori del Tívoli del Vendrell

Aquest divendres, a les 20.30 h a l’auditori Tívoli tindrà lloc el concert de Nadal sota el lema “Els pastors músics de nadales” a càrrec del grup vendrellenc de música tradicional i popular Ço del Botafoc que estaran acompanyats d’unes il·lustracions del repertori del vendrellenc Jordi Pellicer.

Són moltes les nadales catalanes en què hi surten pastorets que camí del pessebre toquen instruments musicals i que quan hi arriben amb ells alegren el nen Jesús, Maria i Josep.

Són pastors músics que toquen el flabiol i el tamborí, el sac gemecs o la xeremia, els ferrets, la pandereta, la simbomba, les castanyoles, el tabal, el pandero, cascavells…, i fins i tot la viola o les flautetes.

Concert gratuït

El Ço del Botafoc està format per: Jordi Bassó; Daniel Cañellas, Mosquit; Adrià Grandia; Jordi Inglès, Bero; Jonathan Martínez, Johnny; Jordi Navarro; Jordi Quintana; Roger Serra; Lluís Serres i Edgar Solé. El concert és gratuït i no cal fer reserva prèvia, com sempre al final hi haurà unes paneres per col·laborar amb l’Orgue del Vendrell.

També et pot interessar

Comentaris