Vilafranca serà aquest dissabte el cor de l’hoquei patins d’iniciació

23/11/2021 - 19:00h

La 21ª edició de la festa-torneig Joan Petit Nens amb Càncer comptarà amb la participació de 368 infants de 3 a 6 anys de 38 clubs

Vilafranca del Penedès acollirà aquest dissabte la 21ª edició de la Festa-Torneig Joan Petit Nens amb càncer. La capital de l’Alt Penedès agafa el relleu de la ciutat de Reus sota l’organització del CP Vilafanca i el CP Sant Ramon tal com vam fer l’any 2006 hi un cop finalitzi traspassarà el relleu a Calafell. Amb totes les mesures sanitàries hi participaran fins a 368 infants de 3 a 6 anys d’un total de 38 clubs d’arreu del país.

El sistema de participació farà que s’organitzin en dues sessions. Al matí (de 10.30 a 12.45H) seran la meitat de clubs que faran jocs i partits i la resta ho faran a la tarda (de 16 a 18.15H). Només en l’acte central que començarà a les 13h serà quan tots els participants es trobaran sempre però amb la màxima seguretat i amb l’obligatorietat de portar la mascareta. En aquest acte hi participaran els Castellers i Xicots de Vilafranca, els Falcons de Vilafranca i el Drac, gegants i l’Àliga de la festa major petita que faran el ball del Gegantó. Durant tot el matí el pallasso Anskari organitzarà el seu taller de somnis. I tot seguit, el pavelló firal acollirà el dinar solidari de tots els participants.

La festa es va presentar al saló de plens de l’Ajuntament aquest dilluns on la regidora d’esports, Anna Doblas, va animar a tots els participants tot lloant la finalitat recaptatòria per una causa solidària. També hi eren presents els presidents del CP Vilafranca, Quim Vázquez i del CP Sant Ramon, Pere Catasús i de Joan Torner, president de la Fundació Amics Joan Petit Nens amb Càncer.

Cal dir que Vilafranca ja va organitzar també el gener de l’any passat la Mini 10k i la cursa solidària de la 10K per recaptar fons per la Fundació Amics Joan Petit Nens amb Càncer i que amb tota seguretat l’entitat Rotary Club de Vilafranca destinarà els beneficis del sopar que organitza anualment també a la Fundació.

D’altra banda Joan Torner va avançar també que, en data encara per determinar, però segurament entre Nadal i Reis, Vilafranca també acollirà el Nadal sobre Rodes en un torneig d’escoletes, infants que s’inicien en el món de l’hoquei.

També et pot interessar

Comentaris