El Teatre Casal acull “Vincles”, el segon espectacle del Cicle Arrels de Dansa

23/11/2021 - 11:00h

Aquest dissabte 27 de novembre a les 20.30h tindrà lloc al Teatre Casal aquest espectacle de dansa tradicional a càrrec de l’Esbart Manresà

La temporada teatral 20-21, incorpora el Cicle Arrels de Dansa, format per les actuacions de tres esbarts dansaires i apostant per la dansa tradicional a través d’aquestes tres propostes i relats ben diferents.

Dissabte 13 de novembre l’Esbart Rocasagna de Gelida encetava el cicle amb l’espectacle “A la panxa del bou”, una relectura orignal del conte “El Patufet” i aquest dissabte gaudirem de “Vincles” de l’Esbart Manresà.  L’esbart ens proposa fer un viatge al seu propi passat en l’etapa de Manuel Cubeles (1983-1993). Treuen la pols a danses que feia molt temps que no estaven en el seu repertori i recorren facetes d’aquest coreògraf, guionista, mestre i apassionat de la cultura popular.

Pròximament, el dia 11 de desembre a la mateixa hora, clourà el cicle amb “Nues”, espectacle de l’Esbart Margall.

Més informació i entrades a la web del Teatre Casal: www.teatrecasal.com, a oficines els laborables de 17:00h a 20:00h, o a taquilla a partir d’una hora abans de l’espectacle. Els socis i sòcies del Casal, poden acudir gratuïtament a un dels tres espectacles del cicle.

També et pot interessar

Comentaris