Cinema familiar, diumenge a la sala Zazie del Casal de Vilafranca

23/11/2021 - 10:00h

Continua la temporada de cinema familiar al Casal amb la pel·lícula “La increïble història de la pera gegant”, un viatge d’aventures trepidants cap a l’Illa Misteriosa

El Casal de Vilafranca obre un cop al mes la seva sala de cinema Zazie al públic general i ofereix pel·lícules destinades a les menudes i menuts de la família, totes elles amb la voluntat de treballar valors bàsics i essencials.

Aquest diumenge 28 de novembre a les 11:30, es projectarà la pel·lícula: “La increïble història de la pera gegant”. El film explica la història de l’elefant Sebastià i la gata Mitxo. Els dos protagonistes i els habitants de Vilasol estan molt tristos perquè el seu estimat alcalde, en Jeremies Severí Bartolomé Olsen, a qui anomenen afectuosament JB, ha desaparegut. En absència d’en JB, el vicealcalde Twig ha pres el poder. El seu pervers nou ajuntament li fa ombra a la vila, i en Twig amenaça amb quedar-se amb el càrrec d’en JB per sempre.

Un bon dia, en Sebastià i la Mitxo van a pescar i descobreixen una ampolla. A dins hi ha un missatge d’en JB i una llavor estranya. En JB és viu i ha naufragat a l’Illa Misteriosa i demana a en Sebastià i la Mitxo que vagin a salvar-lo, però els adverteix que el viatge és perillós. Reuniran el coratge per anar a salvar en JB i alliberar Vilasol de les grapes del malvat Twig a temps?

Aquesta activitat de cinema és dinamitzada i introduïda pel personatge d’ “En Calaf” del Club Family, sorgit en memòria del conserge de l’entitat Antoni Calaf, una persona que va treballar des del maig de 1923 fins a la seva jubilació a 75 anys i que ara pren vida per rebre els infants, familiaritzar-los amb l’espai i introduir-los les pel·lícules.

Aquesta pel·lícula és recomanada per a nenes i nens més grans de 8 anys i és gratuïta per a sòcies i socis del Casal. Les persones no associades en podran gaudir pagant una entrada de 5 €.

També et pot interessar

Comentaris