El CP Vilafranca convoca eleccions per a l’11 de desembre

Membres de la junta directiva del Club Patí Vilafranca.
17/11/2021 - 21:00h

L’actual junta directiva té la intenció de continuar i destaca que ha reduït el deute en 23.277 euros en 2 anys, fins als 11.494 euros

El Club Patí Vilafranca va celebrar aquest dimarts al vespre l’assemblea general de socis, en un acte a l’Escorxador que va servir, entre d’altres temes, per convocar formalment eleccions a la junta directiva de l’entitat.

Si hi ha més d’una candidatura al marge de l’actual junta presidida per Quim Vàzquez, que ja ha anunciat la seva disposició a continuar per un període de sis anys més i seria automàticament proclamada de no sortir ningú més disposat a dirigir el club, les eleccions se celebraran el proper 11 de desembre.

Aquell dissabte, el primer equip que disputa l’OK Lliga Plata jugarà a casa contra el Rivas de Madrid en l’últim partit de lliga a Vilafranca abans de final d’any.

Segons marquen els estatuts del club, ara s’obre un període de presentació de candidatures per dirigir l’entitat i que s’acabarà a la mitjanit dimecres que ve, dia 24 de novembre. Qui vulgui presentar-se ho haurà de fer amb un mínim de 6 persones, una de les quals optarà a la presidència del club, i cal que ho faci saber al mail cpvilafranca.eco@gmail.com. És imprescindible que tota persona que es presenti porti un mínim d’un any com a associada al club.

Comptes i cascs
Pel que fa a la situació financera del club vilafranquí, es va aprovar un pressupost de 190.853€ i el deute -inclòs un prestec- és d’11.494€. Destaca el fet que en 2 anys ha disminuït en 23.277€.

Finalment, un tema que va generar un cert debat a l’assemblea va ser el de la necessitat de comprar el casc reglamentari. El debat es va originar per si és obligatori comprar el tipus de casc de la federació catalana o el de l’espanyola.

El club es manté al marge de la decisió de cada família, tot i estar a l’espectativa del que haurà de decidir la futura junta directiva de la federació catalana sobre si veta o no el de l’espanyola. De moment, no és el cas.

També et pot interessar

Comentaris