Humor i moltes anècdotes, dissabte al Teatre Casal amb l’actor Joan Pera

17/11/2021 - 20:00h

El teatre vilafranquí acollirà un dels actors d’humor més reconeguts del país, Joan Pera, per gaudir de l’espectacle: “Una estona amb Joan Pera”

El Teatre Casal celebra l’any del seu centenari, acollint un dels actors amb més èxits en la seva trajectòria humorística, Joan Pera. L’actor portarà a l’escenari l’obra “Una estona amb Joan Pera”, amb un recull d’anècdotes reals de la seva trajectòria, explicades en clau humorística. Repassarà els seus inicis, els seus treballs, i les situacions més inversemblants i divertides del món de la Faràndula, com la seva trobada amb Woody Allen o els seus èxits amb el seu company Paco Morán.

Les entrades de l’espectacle es poden adquirir a la web del Teatre Casal: www.teatrecasal.com, a les oficines del Casal de Vilafranca de 17:00 h a 20:00h i a partir d’una hora abans de l’espectacle a taquilla.

Ha treballat tota la seva vida per l’espectacle, gran part d’ella en el teatre, quasi sempre dins el gènere de la comèdia, on ha compartit durant molts anys escenari amb l’actor andalús Paco Morán, amb qui va tenir un dels majors èxits teatrals representant La extraña pareja de Neil Simon en el teatre Borrás de Barcelona, des de 1994 fins al 1999: cinc anys consecutius en cartell. I assolint el Rècord Guiness d’espectadors en una única funció teatral; Més de 13.000 espectadors en el Palau Sant Jordi de Barcelona.

També ha realitzat papers per a sèries de televisió, com l’exitosa 13 anys i un dia a TV3, i ha participat en llargmetratges de gran rellevància com Pau Casals la Força d’un Silenci, o la comèdia Yucatàn, compartint pantalla amb el gran Luís Tosar i dirigit pel Daniel Monzón. En aquest sentit, va guanyar el premi al millor actor en un llarg de ficció en el Festival Internacional de Televisió de Seül per la seva interpretació del violoncel·lista Pau Casals a la pel·lícula espanyola La força d’un silenci de Manuel Huerga,

Per últim, cal destacar que en el 2015, va ser homenejat amb la Creu de Sant Jordi, “per ser considerat un dels més populars en el món de l’espectacle a Catalunya”. El passat 2019 va ser guardonat amb el Premi Gaudí d’Honor per la Acadèmia del Cinema Català.

També et pot interessar

Comentaris