El grup Ginestà obrirà la vuitena edició del Festival Musicveu

16/11/2021 - 21:00h

Organitzat per la Fundació Pinnae les entrades per al concert del 19 de desembre ja són a la venda

El Festival Musicveu torna a escalfar motors i ha avançat el primer dels concerts d’aquesta vuitena edició. El grup Ginestà serà el primer dels concerts que se celebrarà el 19 de desembre a les 7 de la tarda a Cal Figarot, la seu social dels Castellers de Vilafranca.

Ginestà és una banda de quatre components encapçalada per la Júlia i el Pau Serrasolsas, dos germans que narren la quotidianitat i els seus ideals mitjançant la música pop, la cançó protesta i el folk català, endinsant-se de ple en els beats i els loops electrònics buscant un so contemporani.

A finals de 2019 es va publicar el seu segon treball, guanyador del Premi Enderrock per votació popular al Millor disc de cançó d’autor.

El preu de les entrades és de 15€ i ja estan disponibles al web www.musicveu.cat i també a les taquilles del Fòrum Berger Balaguer de Vilafranca. Per la compra de cada entrada, la Fundació Pinnae donarà un euro a la Marató de TV3.

Properament la Fundació Pinnae presentarà oficialment la nova edició de Musicveu que enguany estrena nova imatge gràfica i presentarà també els projectes socials on aniran a parar els beneficis d’aquest festival.

També et pot interessar

Comentaris