Aventures i dansa amb ‘L’ombra de Peter Pan’, al teatre Condal de Barcelona

Xavi Gonzàlez
05/11/2021 - 15:57h

Sota la direcció de la vilafranquina Laura Olivella, es podrà veure els 4 diumenges d’aquest mes

Els quatre diumenge d’aquest mes de novembre el teatre Condal de Barcelona (12h) acull l’obra L’ombra de Peter Pan, un espectacle d’aventures i dansa per a tota la família, basat en el personatge de Peter Pan, el concepte de la seva ombra i l’inici de l’enemistat amb el capità James Garfi al País de Mai Més. Sota la direcció i coreografia de la vilafranquina Laura Olivella, 13 ballarins, amb l’ajuda d’un narrador molt especial, transporten l’espectador fins al País de Mai Més amb una banda sonora, una escenografia i unes projeccions espectaculars.


Es podria dir que aquest espectacle és una preqüela de les aventures de J.M. Barrie on s’expliquen com i per què la seva ombra es va escapar per primer vegada fent una reflexió sobre el perquè de fer-nos grans va relacionat amb la nostra ombra, el nostre passat i la nostra infància.

L’obra es va estrenar el juny d’aquest any al teatre Barts de Barcelona amb tres representacions i una exceŀlent crítica. Olivella ha volgut remarcar que aquest és el primer espectacle que està format per ballarins sortits íntegrament de l’escola Som-hi Dansa, que des de fa 8 anys dirigeix Olivella a Barcelona. Precisament una de les idees que marca aquesta escola és que tots els actors siguin de l’escola per, d’aquesta manera, generar llocs de treball en un món complicat com és el de la dansa. Una escola que abans de la pandèmia tenia 600 alumnes i que ara els està recuperant després de quedar-se a la meitat.

L’espectacle està previst que surti de gira per Catalunya, incloent-hi Vilafranca. Les entrades es poden comprar en aquest enllaç

També et pot interessar

Comentaris