Els Xicots celebraran el 21 de novembre la diada del Roser

04/11/2021 - 17:26h

La colla vilafranquina celebrarà una de les seves jornades més importants a la plaça Milà i Fontanals en solitari

Els Xicots de Vilafranca han presentat aquesta setmana la diada del Roser, que faran el diumenge 21 de novembre a les 12h a la plaça Milà i Fontanals. Actuaran en solitari per motius tècnics de les altres colles que estaven convidades, que al final no poden assistir a la jornada castellera.

És per això, doncs, que han decidit traslladar la diada a la plaça Milà i Fontanals, davant de Cal Noi-Noi, on en acabat faran un vermut electrònic amb PD Parpel’s i dinar popular. El cap de colla Gerard Ametllé apunta que portaran a plaça segur el 3d7 i el 4d7, però que encara no ha decidit el tercer castell, que serà o bé el 4d7 amb agulla o la torre de 6.

Per altra banda, la colla ha explicat que aquest mes de novembre també es durà a terme per segon any consecutiu la campanya “Cap infant sense menjar” en coŀlaboració amb el Rebost Solidari, on es recollirà menjar infantil a la parada que es podrà trobar els divendres i dissabtes de 16.30 h a 20.30 h al costat de diferents supermercats.

Concretament, aquest cap de setmana estarà a Mercadona de la Girada, els 12 i 13 al Mercat de Sant Salvador, els 19 i 20 al Mercadona de l’Espirall, el 26 al Consum i el 27 a l’Esclat de l’avinguda de Barcelona.

També et pot interessar

Comentaris