Un viatge musical per la cultura jueva i gitana, a l’Auditori Pau Casals

04/11/2021 - 17:19h

Elena Sitnikava i Miguel Ángel Dionis protagonitzen el concert d’aquest dissabte

La programació del Temporada al Vendrell continua aquest cap de setmana, amb una dobla proposta. Així, dissabte serà a l’Auditori Pau Casals i diumenge, al Teatre Àngel Guimerà.

Dissabte, a les 20 hores, Elina Sitnikava i Miguel Ángel Dionis oferiran a l’auditori Pau Casals el programa Jews and Gypsy Sounds, que fa un recorregut pels sons jueus i gitanos en diferents àmbits de la vida. Musica clàssica, religiosa, folklore, festiva i popular interpretada per un violí i piano.

Un recull d’obres significatives i que han esdevingut himnes, com les Danses Hungareses núm. 2 i núm. 5 de J.Brahms, la coneguda composició Czardas de l’italià V. Monti, la Fantasia de Carmen de F. Waxman basada en la coneguda obra de G.Bizet o les obres del romanés S. Nichifor dedicades a les víctimes de l’Holocaust, Flowers in my garden, Praise Jerusalem i Klemer Dance.

També l’obra de J.Williams que va ser la banda sonora de la pel·lícula de la Lista de Schindler o diverses peces religioses jueves com Niggun de E.Bloch o Shalom Aleichem de L. Goldfarb.

Entrades a la venda

Les entrades es poden adquirir a www.temporada.cat Les persones interessades també les poden comprar de forma presencial aquest divendres a la recepció de l’EMMPAC (i tots els divendres no festius, de 10 a 13h) o bé a taquilla, una hora abans de la representació, sempre i quan l’aforament així ho permeti. Per a més informació poden adreçar-se al telèfon 689 26 97 67 o a l’adreça electrònica hola@temporada.cat

També et pot interessar

Comentaris