S’estrena l’edifici annex de la Torre de Moja

03/11/2021 - 10:54h

L’espai s’utilitza com una zona polivalent per a activitats lúdiques i culturals de tota mena

Amb la sessió d’inici aquest curs del Club de Lectura d’ Olèrdola, dijous de la setmana passada s’estrenava l’edifici annex de la Torre de Moja com a espai polivalent que està a la disposició de l’activitat cultural i lúdica d’Olèrdola. Promogut per l’Ajuntament d’Olèrdola, el club compta amb la col·laboració del Bibliobús i reuneix a 17 lectores. La primera lectura que comparteixen aquest curs és l’aclamat llibre d’ Irene Solà “ Canto jo i la muntanya balla”

La rehabilitació de l’edifici annex va ser la segona de les tres fases del projecte integral de recuperació de la Torre medieval de Moja. Amb la rehabilitació de l’edifici adossat s’adequaven dues sales d’usos polivalents, amb 111 metres quadrats útils sumant els dos espais, incloent una nova primera planta construïda amb una terrassa des de la qual s’accedeix a la torre.

El portaveu del govern municipal, Jordi Catasús, destaca que amb l’ús de la Torre i de l’edifici annex Olèrdola i el Penedès guanyen un “espai singular i únic” per a l’activitat cultural.

La distribució dels espais que utilitzarien les entitats s’establirà a partir del trasllat de les dependències de l’Ajuntament a la seu rehabilitada de l’edifici consistorial, a Sant Miquel, un cop aquests darrers mesos han estat ocupats els espais de manera provisional del Centre Cívic La Xarxa de Moja. Catasús refermava aquesta voluntat d’obrir l’edifici annex a les activitats culturals, com el cas del Club de Lectura.

Des del govern municipal s’ha exposat que aquesta distribució d’espais es tractarà amb les mateixes entitats.

També et pot interessar

Comentaris