Els Verds completen el primer 4d8a i td8f però no poden amb el 3d9f

Els Castellers de Vilafranca han estrenat per Tots Sants el 4d8 amb agulla, que no es veia de de l’inici de la pandèmia
01/11/2021 - 13:52h

Els Castellers de Vilafranca tenien com a objectiu descarregar el primer castell de 9 de la represa, però ha cedit quan faltaven pocs segons per carregar

Gran diada de Tots Sants avui a Vilafranca, ja amb gairebé plena normalitat tret de l’ús de la mascareta i on el més important sembla que encara no era l’alçada dels castells sinó el tornar a celebrar una jornada castellera sense restriccions a la plaça més castellera.

Els Castellers de Vilafranca, els amfitrions, han signat, en primera ronda, el primer 4d8 amb agulla vist des de la represa. Després han intentat el 3d9f, el seu clar objectiu de la jornada, però quan faltaven poquíssims segons per carregar, la canalla s’ha despenjat i, per tant, el castell de 9 ha quedat en intent.

4d8 amb agulla dels Castellers de Vilafranca

Seguidament els Verds han estrenat també la td8f, que no feien des d’abans de la pandèmia, i que el món casteller encara tampoc havia vist des de la represa,que ha pujat a la primera i s’ha completat amb força patiment.

En tercera ronda els vilafranquins han decidit no tornar a provar el 3d9f sinó que han tancat les rondes de castells amb el 4d8.

Primera td8f dels Castellers de Vilafranca des de la represa . FOTO: Jose Paredes

Els Castellers de Sants, els segons en actuar, han completat el 5d7, el 4d7 amb agulla i el 4d7.

Els Xiquets de Tarragona han signat també molt bona actuació amb el 4d7 amb agulla, la td7 – que ha arribat després d’un intent desmuntat per problemes amb l’aixecador- i el 5d7.

Finalment els Capgrossos de Mataró han completat el 5d7, la td7 i el 4d7 amb agulla.

A la ronda de pilars totes les colles han fet pilars de 4 i de 5, excepte els Castellers de VIlafranca que han completat el pilar de 6.

Pilar de 6 dels Castellers de Vilafranca

També et pot interessar

Comentaris