Daniela Feixas dirigeix ‘Sandra’, que arriba aquest divendres a Vilafranca

26/10/2021 - 16:15h

Aquest thriller ha guanyat el 28è premi SGAE de teatre 2019 i ha estat nominat als premis butaca

El thriller ‘Sandra’ arriba al teatre municipal Cal Bolet de Vilafranca aquest divendres a les 20h, amb el segell ‘Com a casa’, escrita i dirigida per la penedesenca Daniela Feixas. És l’obra guanyadora del 28è premi SGAE de teatre 2019.

Explica la història d’un escriptor d’èxit que porta una vida voluntàriament solitària i un dia rep la visita d’una nena que capgirarà la seva vida de dalt a baix. La nena apareix una nit i salta la tanca del jardí fugint d’alguna cosa. L’home, fascinat per aquesta criatura misteriosa que sembla sortida d’una de les seves novel·les policíaques acaba cedint i deixa que passi la nit al seu jardí. El vincle que es forjarà entre els dos personatges va creixent al llarg de l’obra.

‘Sandra’ es va estrenar a Barcelona mentre durava el confinament comarcal. Ara arriba al teatre Cal Bolet per trobar-se com a casa amb el públic vilafranquí. Recentment ha estat nominada als premis butaca per les candidatures de millor actor per Josep Julien i millor espai sonor per a Judit Farrés.

Després de l’espectacle, el públic de l’obra podrà assistir a la tertúlia que conduirà la periodista Ariadna Caballero amb la presència de Daniela Feixas i l’equip actoral.è.

També et pot interessar

Comentaris