Fusió de flamenc i jazz, diumenge a l’Auditori de Vilafranca

26/10/2021 - 13:36h

L’espectacle ‘Llum’ combina la potència de la Cobla Marinada amb la veu de Pere Martínez, sota els arranjaments de Vicenç Martin

Aquest diumenge, dia 31 d’octubre, a les 19h, a l’Auditori municipal de Vilafranca, arriba l’espectacle Llum. Es tracta d’un espectacle que combina la força expressiva de la veu del solista amb els arranjaments del director musical de l’espectacle, Vicenç Martin. El concert arriba a generar una emotiva comunió perfecte entre públic i artistes.

Llum és un recull de cançons i poemes musicats que representen la lluita dels pobles, amb diversitat geogràfica i temporal però que destaquen per la seva qualitat i la seva importància emocional, simbòlica i històrica. Un viatge on la foscor esdevindrà llum a través del flamenc i el jazz, dues músiques que defineixen a la perfecció els sentiments de dolor i lluita.

La força expressiva de la veu de Pere Martínez i la potència i sensibilitat de la Cobla Marinada combinades amb els arranjaments del director musical de l’espectacle, Vicenç Martín, dibuixen un espectacle que genera una emotiva comunió perfecta entre públic i artistes.

També et pot interessar

Comentaris