El dia 10 de novembre es coneixerà l’alcaldable d’ERC a Vilafranca

Imatge d’arxiu de membres d’ERC vILAFRANCA
25/10/2021 - 16:44h

Els republicans han iniciat el procés de primàries per escollir candidatura a l’alcaldia per a les eleccions municipals del 2023

El 10 de novembre se sabrà qui encapçalarà la candidatura republicana a l’alcaldia de Vilafranca. Esquerra Republicana ha iniciat el procés de primàries per escollir candidatura a l’alcaldia amb l’objectiu de començar una nova etapa a Vilafranca amb l’arribada d’un canvi a l’ajuntament.

A l’assemblea extraordinària s’hi ha convocat a la militància republicana i la del Jovent Republicà i es celebrarà a l’edifici de l’estació enològica.
Esquerra Republicana va aprovar el dissabte 16 d’octubre l’inici del procés d’elecció de les persones candidates a l’alcaldia i el passat dimarts 19 d’octubre va iniciar la precampanya amb un gran acte a Lleida amb els principals líders territorials dels republicans.

Allí Oriol Junqueras, Ernest Maragall i Marta Vilalta van afirmar que cal una gran transformació des del municipalisme per afrontar els reptes del país com al revolució ecològica, la lluita contra les desigualtats, l’accés a l’habitatge o la recuperació econòmica. Per Junqueras “la independència es construeix també liderant els ajuntaments del país”.

També et pot interessar

Comentaris