Torna a Santa Margarida i els Monjos la Festa de la Transhumància

21/10/2021 - 17:08h

Els actes dels propers dies inclouran exposicions i activitats que formen part del programa Viu el Parc

La Festa de la Transhumància ha tornat un any més a Santa Margarida i els Monjos. Els actes es duran a terme fins diumenge i comencen avui dijous amb l’exposició “Qui pastura al Camí ramader de Marina?”, una creació de Pep Puig que aplega el testimoni audiovisual dels pastors i pastores del camí. La mostra es podrà veure gratuïtament a l’església del Castell de Penyafort junt amb l’exposició sobre el Camí ramader de Marina i una mostra de la Diputació sobre els Parcs del Foix, Olèrdola i Garraf.

Per aquest divendres s’ha programat un espectacle infantil de contes a la biblioteca, una taula rodona sobre el Pastoralisme al segle XXII i un concert en format acústic. Dissabte es duran a terme exposicions gratuïtes al Castell de Penyafort.

Els actes centrals es duran a terme diumenge amb la celebració de la fira que es farà de nou davant del Punt d’Informació turística del mercat, de 10 a 2 del migdia. La mostra inclourà el mercat i degustació de vins, caves, embotits, formatges i mercat d’artesania i brocanters; així com activitats infantils, manualitats, l’exhibició del Ball de Pastorets i l’Ovella de Castellví de la Marca, l’exposició d’ovelles dels pastors locals i un concert.

Tots els actes seran gratuïts, i l’espectacle de contes i cançons per a infants de divendres 22 a la biblioteca requereix inscripció prèvia al telèfon 938186705. Es pot consultar la programació sencera a wwww.santamargaridaielsmonjos.cat.

També et pot interessar

Comentaris