Un espectacle innovador per a tota la família, aquest diumenge al Pau Casals

Avatar
19/10/2021 - 11:00h

Els Aupa Strings presenten ‘String Jukebox’ un espectacle participatiu on el públic és el protagonista

La programació del Temporada segueix aquest diumenge a les 12 del migdia, donant pas al primer espectacle familiar de la programació de tardor. Seran els ‘Aupa Strings’ els encarregats de trepitjar l’escenari de l’Auditori Pau Casals, i fer passar un matí de diumenge amb bona música i diversió a les famílies que optin per aquest espectacle.


Aupa Strings és violí, és viola, és violoncel, és música clàssica; però també és rock, funky, jazz, reggae, composició, teatre, joc, humor i provocació. Una agrupació que traspassa les barreres de la tradició.
‘String Jukebox’ és un espectacle participatiu on el públic adquireix un paper protagonista. Percussió corporal, improvisació musical o creació de poesies per rapejar-les sobre una base de barroc – hip-hop, són algunes de les experiències que viuran durant l’espectacle. Escenes teatralitzades on s’exploren diferents processos creatius posant-los en relació amb la música original, composada per Aupa i relectures creatives de temes dels estils més representatius de la història de la música, com el rock, pop, clàssic, swing o heavy-metal.

Les entrades es poden adquirir a www.temporada.cat Les persones interessades també les poden comprar de forma presencial aquest divendres a la recepció de l’EMMPAC (i tots els divendres no festius, de 10 a 13h) o bé a taquilla, una hora abans de la representació, sempre i quan l’aforament així ho permeti. Per a més informació poden adreçar-se al telèfon 689 26 97 67 o a l’adreça electrònica hola@temporada.cat

També et pot interessar

Comentaris