Arriba al Vendrell “Pegados” un dels èxits musicals dels últims 10 anys

19/10/2021 - 09:59h

La història d’un noi i una noia que es veuen condemnats per les circumstàncies a conèixer-se i entendre’s

La programació del Temporada segueix aquest cap de setmana al Teatre Àngel Guimerà amb un dels musicals de més èxit dels últims 10 anys, produït per la productora àudiovisual i teatral El Terrat. ‘Pegados, el musical’ és la història d’un noi i un noia que es coneixen en una discoteca i que per aquestes coses de la nit o del destí, acaben consumant l’acte sexual en un lavabo. La història podria acabar aquí, com acaben moltes històries nocturnes de joves, música i alcohol.

Però aquest noi i aquesta noia es trobaran amb un problema amb el qual no comptaven: a causa d’una estranya, però explicable situació mèdica, ell no aconsegueix treure el seu “aparell sexual” de l’interior d’ella. Davant la impossibilitat de separar-se decideixen anar a un hospital. I aquí és on comença de veritat la història. El noi i la noia, que estaran literalment “pegados”, es veuran condemnats a entendre’s i a conèixer-se durant aquesta llarga espera en un box d’urgències. Una espera que serà tibant, esbojarradament còmica i, per sobre de tot, musical.

Fa prop de 10 anys, a l’Almeria Teatre de Gràcia es va estrenar un petit musical, que amb el pas dels anys s’ha anat convertint en un fenomen arreu d’Espanya. ‘Pegados’, després d’aquesta estrena barcelonina, va fer el salt a Madrid i d’allà, al món. Amb gairebé 800 representacions a l’esquena i amb més de deu produccions internacionals, a països com Mèxic, Argentina, Alemanya o Brasil, el musical va tornar a Barcelona a principis d’aquest 2021, amb una producció liderada per El Terrat, i que dissabte es podrà veure al Teatre Àngel Guimerà.

Les entrades es poden adquirir a www.temporada.cat i de forma presencial avui a la recepció de l’EMMPAC.

També et pot interessar

Comentaris