Pinnae organitza un concert benèfic amb l’Escolania de Montserrat a la Parròquia de Santa Maria de la Geltrú

Avatar
12/10/2021 - 10:39h

Serà el proper 5 de novembre en sessió doble i els diners recaptats aniran per la rehabilitació del retaule de la parròquia

La Fundació Pinnae i la Parròquia de Santa Maria de la Geltrú, han acordat la celebració d’un doble concert amb l’Escolania de Montserrat, pel divendres 5 de novembre de 2021 a la mateixa Parròquia.

Un dels cors musicals de més renom mundial, actuarà en doble sessió el divendres 5 de novembre en horaris de 19:30 hores el primer i a les 21:15 hores el segon concert. Cada una de les actuacions es celebren sense cap pausa, d’aquesta forma l’Escolania ofereix un segon concert, possibilitant l’accés de més públic a la Parròquia, ja que es vol mantenir un aforament controlat en cadascuna d’elles.


L’aforament per a cada concert serà al voltant del 70% de la Parròquia, fet que garanteix un distanciament i que les mesures de seguretat es compleixin degudament. Per l’accés a l’interior serà obligatori l’ús de mascareta.

En finalitzar el primer concert, la Basílica serà desallotjada i es permetrà novament l’accés de públic 30” més tard, fet que ens permet garantir una bona gestió i concurrència de públic.

Tots els beneficis que s’obtinguin aniran destinats a rehabilitar el retaule i millores de la Parròquia que actualment està en procés de reforma, fet que ens mou a organitzar un concert benèfic i que el donatiu per l’accés al concert tingui aquest destí. El donatiu serà de 15 € per persona.

Les entrades estan disponibles a partir d’aquest dijous 7 d’octubre on-line al portal www.topticket.cat o bé de forma presencial a la Parròquia en horaris de dissabte de 18:00 a 18:30 i diumenge de 11:30 a 12:00 hores, fins exhaurir localitats.

Les localitats no seran numerades i l’accés al concert serà per la porta principal. Un cop finalitzat, les portes i accessos laterals de la Parròquia seran habilitats per la correcta sortida i circulació dels assistents, per tal de no acumular gent a la porta. L’aforament limitat als dos concerts permetrà que aquestes mesures siguin més fàcils de complir.

També et pot interessar

Comentaris