Blaumut presenta el seu últim treball a l’Auditori Pau Casals

Avatar
09/10/2021 - 10:00h

La programació del Temporada segueix aquest dissabte a l’equipament vendrellenc

La programació del Temporada al Vendrell segueix aquest dissabte, en el que serà la primera cita a l’Auditori Pau Casals. Blaumut presentarà el seu últim treball discogràfic, 0001. És el seu quart disc d’estudi després d’Equilibri, l’exitós debut amb El Turista, i la confirmació amb El primer arbre del bosc.


0001 és un disc ideat com una peça conceptual, amb cançons que parlen de l’ésser humà, vorejant-ne la seva part racional, l’emocional i la més física.
En directe, Blaumut s’ha revelat com una banda imaginativa, amb la capacitat per reinterpretar les seves cançons, adaptant el seu repertori a la perfecció a diferents tipus de formats i escenaris, girant amb naturalitat per teatres, auditoris, sales i festivals, oferint sempre un espectacular directe. Blaumut el formen Xavi de la Iglesia (guitarra acústica, clàssica, elèctrica), Vassil Lambrinov, (violí); Oriol Aymat (violoncel); Toni Pagès (bateria, percussions i veus) i Manuel Krapovickas (contrabaix, baix elèctric).

Les entrades estan pràcticament esgotades, tot i que encara es poden adquirir a www.temporada.cat Les persones interessades també les poden comprar de forma presencial aquest divendres a la recepció de l’Escola Municipal de Música Pau Casals (i tots els divendres no festius, de 10 a 13h) o bé a taquilla, una hora abans de la representació, sempre que l’aforament establert ho permeti.

També et pot interessar

Comentaris