L’Electrovinyes arriba a la 8a edició amb Aurehl, Borifax i Yarei Molina

Yarei Molina arriba a Vilafranca amb col·laboracions de luxe | 3d8
Avatar
08/10/2021 - 12:00h

El Festival de Música Electrònica i experimental tindrà lloc aquest dissabte al claustre dels Trinitaris

Aquest dissabte el claustre dels Trinitaris acull a partir de les 19 hores la vuitena edició de l’Electrovinyes, amb algunes de les novetats destacades de la temporada com Bofirax, Aurehl i Yarei Molina, amb coŀlaboracions d’autèntic luxe i els ja clàssics tallers Petits Tafaners, on els més petits de la casa tenen les seves primeres experiències en la creació de bases per a la música electrònica.

Bofirax proposa una electrònica líquida, meticulosa i plena de detalls que ens fa submergir a través de loops de guitarra, sintetitzadors i veu. Després de publicar el brillant Ephemeral, el seu àlbum debut, aquest 2021 estrena el seu nou EP Decades entre altres sorpreses. Música intimista per orelles despertes. Sens dubte una de les sorpreses de l’electrònica d’aquesta temporada, que, de ben segur farà les delícies del públic de l’Electrovinyes.


L’estiu de l’any 2018, Aurehl van editar el seu primer treball Homònim i a l’estiu de 2019, un segon EP anomenat Fractal. Al gener de l’2021 van presentar un nou single anomenat Holly Blue, una música que ens transmet quelcom especial on coexisteix un equilibri entre l’electrònica, guitarres, veu i teclats, creant textures i ambients que ens submergeixen en universos onírics …

Directe orgànic

Després de nombroses gires europees amb Thimpahn, Qa’a, Oleos i Ordre Etern, projecte amb què va oferir actuacions a festivals com el Sònar o Incubate Festival (Tilburn, Holanda), entre altres, Yarei Molina ha trobat el seu so. I ho podem dir en veu alta. Actualment s’embarca en un directe més orgànic amb una important presència d’atmosferes que atrapen i porten a l’espectador en un viatge entre diferents estats anímics en un projecte multidisciplinari de música electrònica IDM en viu amb la coŀlaboració especial de Fyodor Byruchev i la cantant russa Yulia Yudenich.

Petits Tafaners és ja tot un clàssic de l’Electrovinyes, el taller de producció pròpia brave coast que busca les primeres sensacions dels nens amb els instruments. El taller consisteix en la pràctica dels loops i bases d’electrònica per fer un tema electrònic amb caixes de ritmes i sintetitzadors virtuals.

També et pot interessar

Comentaris