El concert de la Nit Penedès, suspès per Festa Major es farà el 22 d’octubre al Teatre Casal

Els Bandau són un dels grups que actuarà al concert
07/10/2021 - 18:00h

Patrocinat per la DO Penedès, hi participaran els grups Qitus i Bandau

El proper divendres 22 d’octubre tindrà lloc al Teatre Casal de Vilafranca el concert de la Nit Penedès que es va suspendre per la pluja el passat 1 de setembre, i programat a la Festa Major de Vilafranca 2021.

D’aquesta manera, les administradores i els administradors de la Festa Major 2021 volen donar la oportunitat als grups locals que havien de participar l’opció de tocar davant del seu públic.

A diferència del concert programat per Festa Major, el proper 22 d’octubre seran únicament dos els grups que participaran de la Nit Penedès: Qitus i Bandau. El tercer grup que havia d’actuar a la Nit Penedès el passat 1 de setembre, els Sunday’s Ska Jazz, finalment no podrà actuar el proper 22 d’octubre per motius d’agenda d’alguns dels seus components.

El concert, patrocinat per la DO Penedès, començarà a les 22h. Les entrades es posaran a la venda al preu de 3 euros a partir d’aquest divendres 8 d’octubre, a les 9h, a través de la plataforma Codetickets. Durant el concert hi haurà servei de consumició de vins de la DO Penedès.

També et pot interessar

Comentaris