L’Agrupació de Raimons tira la casa per la finestra

Membres dels Raimons amb Guillem Solé, cantant de Búhos i el regidor de Cultura, Ricard Rafecas
06/10/2021 - 09:31h

Anuncien pel 15 de gener un macroconcert amb Suu, Massa, Els Pets i Búhos com a acte central de les festes de Sant Raimon del 2022

L’Agrupació de Raimons anunciava aquest dimarts un macroconcert per al 15 de gener, en el que serà l’acte central de les festes de Sant Raimon 2022. Suu, Massa, Els Pets i Búhos formaran un cartell de luxe que els organitzadors confien poder celebrar amb el públic dempeus, si les condicions de la pandèmia ho permeten. Si bé hores d’ara no ho tenen encara comptabilitzat la previsió inicial és acollir 2.000 persones. Tot i que tradicionalment les Festes de Sant Raimon han estat marcades per actes de caire molt local, aquest any l’organització aposta per un gran esdeveniment “amb un cartell intergenerecional” després d’un 2021 en blanc per culpa de la covid-19. La festa se celebrarà el 15 de gener al pavelló firal i les entrades surten a la venda a partir d’avui per internet al preu de 20 euros i a partir de la setmana que ve de forma presencial a la barberia Santó i Teixits Solà. El dia del concert les entrades valdran 25 euros.

Els organitzadors de les festes d’hivern de la capital de l’Alt Penedès han batejat la cita com a Raimons Festival, i han assegurat que la intenció és “celebrar una gran festa” que s’assimili al màxim als concerts d’abans de la covid-19. Tenint en compte l’evolució de la vacunació i la imminent obertura de l’oci nocturn, l’organització confia que el proper mes de gener es permetran concerts amb el públic dempeus amb l’únic requisit d’haver de dur mascareta.

El concert arrencarà a les 19 hores i des de l’organització no es va voler avançar l’ordre d’actuaci´ó tot i que es va deixar entreveure que els calafellencs B´úhos seran els darrers en actuar.

Tot i que la intenció és celebrar el concert amb més de 2.000 persones sense les cadires que han marcat les actuacions musicals l’últim any i mig, els organitzadors han subratllat que el format de l’acte es concretarà definitivament a finals de desembre en funció de les condicions que marqui el procicat en aquell moment.

A la roda de premsa de presentació el regidor de Cultura de l’Ajuntament de Vilafranca, Ricard Rafecas, va descriure els Raimons com “imprevisibles” i va esperonar-los a continuar portant el timó de les festes d’hivern de Vilafranca. De la seva banda, Raimon Bové, no va voler avançar cap acte més però va assenyalar que aquest “no serà l’únic acte rellevant”

També et pot interessar

Comentaris