La cantant Beth presenta a Vilafranca el seu últim disc, ‘Origen’

Avatar
02/10/2021 - 10:32h

És un treball ple de melodies delicades i alhora contundents que constitueixen un cant a l’optimisme

El primer concert de la temporada a l’Auditori municipal de Vilafranca serà aquest diumenge (19h), amb la presentació del nou disc de la cantant Beth. Origen és el títol del nou disc d’aquesta cantant i actriu catalana, un treball ple de melodies pop delicades i alhora contundents que constitueixen un cant a l’optimisme. L’artista he fet un treball lluminós i alegre, recuperant algunes cançons que fins ara no havien sortit del calaix. El disc aplega tretze cançons escrites en tres llengües diferents. Vuit cançons en castellà, tres cançons en català i dues en anglès. En aquest darrer disc, Beth ha buscat una sonoritat una més electrònica i menys folkie que en els seus darrers treballs.


Per primera vegada s’ha ocupat personalment de la producció, juntament amb Albert Solà. Beth Rodergas estarà acompanyada d’ Albert Solà, als teclats i guitarra teléctrica; Laura Andrés, al piano; Pablo Garrido, a la guitarra acústica; Miquel Sospedra, al baix i Dídak Fernández, a la bateria.

Des de l’auditori es demana l’assistència 30 minuts abans per poder facilitar l’accés esglaonat a l’espai. La mascareta serà obligatòria. L’aforament serà del 70% amb butaques bloquejades a la dreta i esquerra de cada seient ocupat. Les entrades es poden adquirir al web espectacles.vilafranca.cat.

També et pot interessar

Comentaris