Acessible i acollidor: els punts forts del nou coworking del Penedès

01/10/2021 - 10:24h

L’Olèrdola Bussines Coworking de Sant Pere Moltana ofereix diferents espais per als emprenedors en unes modernes instal·lacions

El coworking s’ha convertit els darrers anys en una magnífica forma d’organització per als emprenedors o les petites i mitjanes empreses que volen disposar d’un espai de treball independent, sense destinar-hi una quantitat desmesurada de recursos.

A Sant Pere Molanta (Olèrdola) acaba d’obrir un nou espai de cotreball –amb oficines de lloguer– que agrupa en un mateix edifici diferents serveis per als usuaris, amb dos punts forts: la seva accessibilitat i la comoditat de les instaŀlacions.

L’OBC disposa de diferents serveis per garantir la comoditat dels usuaris | OBC

Ubicat a l’avinguda Vilafranca, 11 B del polígon de Sant Pere Molanta, l’Olèrdola Bussines Coworking (OBC) té capacitat per a unes 40 persones, amb despatxos compartits, i també compta amb espais per als emprenedors o empreses que vulguin disposar de sales independents. A més, compta amb àmplies sales de reunions, cuina, vestidors i banys, perquè els inquilins de l’edifici s’hi sentin com a casa.

La facilitat d’estacionament és un dels grans atractius de l’espai, que compta amb àmplies zones d’aparcament al voltant de l’equipament.
“Creiem que al Penedès fan falta espai com aquests, ja que és un servei que cada vegada demanden més persones” ha explicat Anna López, una de les responsables del nou espai de coworking.

“La teva llar fora de casa” és el lema amb què l’OBC defineix el nou projecte, per al qual ja han apostat algunes empreses del territori, que s’han instaŀlat en les oficines. L’horari de servei de l’espai és de les 8 del matí a les 8 del vespre, i compta amb wifi gratuït per als usuaris, a més de tot l’equipament necessari per desenvolupar les tasques laborals.

Tota la informació del nou OBC es pot consultar al web de l’espai i el mail de contacte és info@ olerdolabusinesscoworking.com.

Comentaris