Els Nens del Vendrell tornen als assaigs i amb més propostes solidàries

Imatge del primer assaig dels Nens des de l’inici de la pandèmia
30/09/2021 - 16:08h

Els de la camisa vermella no havien realitzat cap mena d’activitat castellera des de l’inici de la pandèmia, el març del 2020

Els Nens del Vendrell van iniciar fa uns dies la seva activitat després de més d’un any i mig completament aturats en aquest sentit. Els del Vendrell han estat de les colles que no han fet cap assaig durant tota la pandèmia, tot i que han esdevingut una de les colles que més actives ha estat socialment tots aquests mesos d’aturada, amb nous projectes vinculats a la seva iniciativa solidària més potent, el ‘Fem Pinya’.

Tenien clar que la tornada havia de ser seguint les directrius marcades per les autoritats sanitàries i les recomanacions de la Coordinadora de Colles Castelleres, amb una represa que pogués permetre el retorn al local d’assaig de tothom. Així doncs, amb l’aprovació de l’annex específic del Pla sectorial de represa del sector de la cultura popular i l’associacionisme cultural, els de la camisa vermella van activar a tota la colla divendres 24 de setembre, en el primer assaig de la temporada, que va aglutinar a més d’un centenar de castellers il·lusionats per la retrobada.

En paraules del cap de colla, Jordi Pellicer, “la colla que ha tornat,no és la mateixa que vam deixar fa 18 mesos”, aquest any i mig d’inactivitat castellera ha portat a destacar la gran tasca que s’ha fet des de l’àrea de valors socials, i que, una part, es va poder veure reflectida al local d’assaig, que es va omplir de frases sobre el respecte cap a la resta i un mateix.
Ara mateix, els Nens enfoquen els assajos els dimecres a les 21 h i els divendres a les 22 h cap a una Diada de Fira, que es celebrarà el diumenge 17 d’octubre.

A més a més, l’entitat vol seguir potenciant el projecte ‘Fem Pinya’ amb una nova iniciativa solidària, uns tastos de vins amb tres cellers de la comarca i amb la col·laboració de la Xarcuteria Arroyo, amb la degustació de formatges i embotits, que oferiran tots els beneficis a aquest projecte social. L’activitat s’oferirà durant tres diumenges d’octubre als jardins del Museu Deu, a les 12 h. Els cellers participants seran, Vins L’Apical, aquest diumenge 3 d’octubre; Caves Miquel Pons, diumenge 10 d’octubre, i Celler Jané Ventura, diumenge 24 d’octubre.

El cost de cada tast serà de 15 €, amb una promoció si s’assisteix a dos, per 24 €, i de 30 € si s’assisteix als tres.

Per poder apuntar-se cal enviar un correu electrònic a nensdelvendrell@gmail.com o un missatge directe a través de les xarxes socials al perfil dels @nensdelvendrell informant de nom i cognoms dels assistents i telèfon de contacte.

També et pot interessar

Comentaris