El mercat del Km0 torna a Vilafranca

30/09/2021 - 11:28h

El grup AUTOCAM posa a la venda uns 200 vehicles amb importants descomptes, des d’aquest dijous i fins dissabte

Des de fa uns anys, a començaments d’octubre, el grup AUTOCAM obre les seves portes per oferir importants descomptes al Mercat del km 0. D’es d’aquest dijous i fins dissabte oferiran promocions especials en vehicles d’ocasió de pràcticament totes les marques del mercat i vehicles km 0 de totes les marques del grup AUTOCAM.

Aquesta és, sens dubte, una bona ocasió per fer la compra d’un vehicle i per trobar el cotxe que necessitem a un preu més rebaixat. A més, hi ha la possibilitat de finançar el vehicle que volem comprar i donar el nostre cotxe actual com a part del pagament.

Els aproximadament 200 vehicles que es posen a la venda tenen una garantia d’un mínim d’1 any i un màxim de 6 anys, tots revisats a fons i amb el quilometratge certificat. Les marques que gestiona AUTOCAM són les següents: Toyota, Land Rover, Kia, Abarth, Fiat, Skoda, Alfa Romeo i Jeep.

Les instal·lacions estaran obertes durant tot el dia ininterrompudament, des de les 10 del matí fins a les 8 del vespre.

Aquesta és la 27a edició, i cada any se’n porten a terme dues: una al febrer a Vilanova i la Geltrú i una altra a l’octubre a Vilafranca.  Totes les edicions han tingut un èxit rotund. La Fira comptarà amb totes les mesures de seguretat contra la covid.

També et pot interessar

Comentaris