1.775 persones visiten edificis patrimonials en l’Obrim Vilafranca

27/09/2021 - 18:02h

Durant les jornades s’han fet 153 visites guiades i enguany el 78% del públic ha estat local

Aquest passat cap de setmana s’ha celebrat la 4a edició de l’Obrim Vilafranca amb visites guiades dissabte a la tarda i diumenge al matí. En la jornada es mostren l’interior d’alguns espais i edificis característics de la vila. Alguns d’ells no són oberts al públic i, per tant esdevé una oportunitat per fer una ullada al patrimoni i a la història de Vilafranca menys visible.

Aquesta 4a edició ha comptat amb 17 espais visitables, tots ells amb visita guiada on, fins i tot, era fàcil trobar-se amb algun propietari o persona relacionada que complementava les explicacions dels guies.

Alguns dels edificis clàssics de l’Obrim com el Palau Baltà o la Casa Macià han tingut novament èxit d’atracció, així com també els dos nous, la Casa Pelegrí i Güell i la Casa Janer, seu de COVIDES. Tampoc cal oblidar l’excel·lent acollida que ha tingut la visita a les noves instal·lacions de VINSEUM.

En total s’han fet 153 visites per on han passat 1.775 visitants. D’aquests un 78% ha estat públic local i d’entre els 41 i els 65 anys (un 57% del total). Un 63% han estat dones i un 37% homes.

També et pot interessar

Comentaris