Els Verds estrenen el 5d7 en la primera diada amb dues colles

La de diumenge a Vilafranca va ser la primera diada que es van poder veure dues colles compartint actuació castellera
Avatar
27/09/2021 - 11:41h

Els vilafranquins van celebrar Sant Miquel a la plaça Jaume I amb els Moixigangers d’Igualada

Vilafranca va viure diumenge el segon cap de setmana en què es permetien fer castells amb 160 persones i ho va fer amb la diada de Sant Miquel dels Castellers de Vilafranca, que es va celebrar a la plaça Jaume I amb totes les mesures de seguretat dictades pel protocol casteller.

Era la mira actuació en què es veien dues colles diferents en una mateixa diada ja que els vilafranquins van estar acompanyats dels Moixigangers d’Igualada.


Durant la jornada encara es van veure només castells de 7 ja que després de l’aturada de gairebé dos anys, les colles necessiten uns dies més d’assaigs per intentar pujar un pis més.

Els amfitrions de la diada, els Castellers de Vilafranca, van iniciar el dia amb un pilar de 5 dins la basílica de Santa Maria i, després, van oferir al públic un 4d7, un 5d7 (primer de la represa), un 4d7 amb agulla, un 3d7, dos pilars de 5 i sis pilars de 4.

Primer 5d7 de la represa, dut a terme pels Castellers de Vilafranca diumenge per Sant Miquel

A Vilafranca es van estrenar enguany els Moixigangers d’Igualada, que van plantar el 4d7, el 5d7, un intent desmuntat de 4d7 amb agulla, el 3d7, un pilar de 5 i tres pilars de 4.

Diumenge, a Reus
La propera diada dels Castellers de Vilafranca serà aquest diumenge a les 11.30h a la diada del Mercadal de Reus, que s’ha traslladat de dissabte a la tarda a diumenge ja que la necessitat de tancar tota la plaça fa que això sigui inviable fer-ho un dissabte, tenint en compte la multitud de botigues que hi ha a Reus.

A Reus es veuran les cares per primer cop des de l’inici de la pandèmia Colla Vella, Castellers de Vilafranca, Jove de Tarragona, Capgrossos de Mataró i Xiquets de Reus.

També et pot interessar

Comentaris