Aquesta Mercè, el Casal de Vilafranca suma 117 anys d’història

Avatar
23/09/2021 - 10:55h

Ho farà aquest cap de setmana amb un ampli ventall d’activitats lúdiques i culturals

El Casal de Vilafranca organitza tota una sèrie d’activitats culturals i festives entorn de les festes de La Mercè que, com cada any, coincideixen, amb l’aniversari de l’entitat. Aquest any, el Casal suma 117 anys i els encetarà al seu Teatre Casal aquest dissabte a les 20.30 h, amb l’obra “36 preguntes que faran que t’enamoris”. Una comèdia desvergonyida i divertida que parla d’amor, família i amistat, inspirada en l’experiment del psicòleg canadenc Arthur Aron (1997), sobre com es genera la intimitat.


Seguidament el diumenge a les 11:30 h a la sala de cinema Zazie del Casal, l’entitat reprèn l’activitat de cinema infantil amb la pel·lícula “L’univers en miniatura de No-No”, on les menudes i menuts de la família descobriran un món ple d’emoció i humor en el qual els animals que hi viuen superen totes les adversitats. També aquest diumenge a les 13 h al Teatre Casal, l’entitat ha organitzat un vermut musical exclusiu i gratuït per a persones associades i que anirà a càrrec de la cantant Ela, una de les joves de l’escola de teatre i cant Artèria del Casal. Un concert en format acústic inspirat en els anys 80 i 90.

Com a clausura d’aquest cap de setmana d’aniversari i activitat ininterrompuda, l’entitat reprèn la seva temporada de ball, també aquest diumenge, a les 18.15 h de la tarda, amb un concert en directe a càrrec del conjunt Loren. Aquesta activitat és gratuïta per a socis i sòcies.
En paral·lel a totes aquestes activitats esmentades, el mateix diumenge de 9 a 10 del matí al vestíbul del Teatre Casal, la secció fotogràfica o Club Diafragma de l’entitat, organitza la XVII edició del Ral·li fotogràfic “Trofeu La Premsa”. Un concurs obert a tothom de fotografia digital. Es pot consultar més informació a l’espai web del club http://clubdiafragma.cat/

També et pot interessar

Comentaris