La Fundació Apel·les Fenosa obre el curs a les portes del 20è aniversari de l’obertura

Avatar
20/09/2021 - 12:00h

Està prevista l’edició del Diccionari Fenosa, que il·lustra i explica els noms propis imprescindibles per conèixer la vida de l’escultor

Si aquest estiu la Fundació Apel·les Fenosa s’ha mantingut activa amb la restauració i inauguració de la consolidació dels esgrafiats de les façanes del Portal del Pardo, i la cessió de l’escultura “Tempesta perseguida pel Bon Temps” al Vendrell, ara obre el curs amb la continuació de la rehabilitació del palau renaixentista amb la mirada enfocada a la intervenció en els esgrafiats de la façana que dona al pont de França i la celebració del vintè aniversari de l’obertura del museu.


Dimecres es van iniciar les activitats amb la inauguració d’una exposició a la Galeria Marc Domènech de Barcelona que posa en paraŀlel l’obra de Fenosa amb la del poeta Henri Michaux, que va ser amic seu als anys 20 a París.

A mitjans d’octubre s’inaugurarà al Vendrell la col·lecció fotogràfica “Forvm” de Chantal Grande i David Balsells, un recorregut i homenatge a una de les coŀleccions fotogràfiques privades més rellevants de Catalunya i que es conserva a terres tarragonines. Cal recordar que Fenosa va ser íntim amic de Brassaï, Man Ray, Izis, Savitry, Català Roca o Jean Marie del Moral.
En aquest darrer trimestre de l’any està prevista l’edició del Diccionari Fenosa, que il·lustra i explica els noms propis imprescindibles per conèixer la vida de l’escultor.

També et pot interessar

Comentaris