El graller Manu Sabaté, convidat al festival ZurnaZen de Turquia

Xavi Gonzàlez
16/09/2021 - 11:27h

Va actuar al costat d’una vintena de músics on hi va presentar temes de composició pròpia

El graller Manu Sabaté va actuar aquest passat cap de setmana al ZurnaZen Festivali Milas, un festival a semblança del Dia del Graller però a Turquia, en concret a Muğla, una ciutat a 20 km. del mar Egeu al sudest del país. Sabaté va actuar en quatre ciutats en condició de solista acompanyat d’una vintena de músics on hi va presentar dos temes de composició pròpia. Sabaté va interpretar “Manilles”, inspirat en el toc de castells i el segon tema va ser “El senyor canons”.


El primer tema format part del dis Kind of Trad (Temps Records 2014) i el segon del Out of Trad (Seed Music 2017). Barceloní, del barri de Sants de naixement, Sabaté resideix des de fa uns anys a Vilafranca i la seva família és reusenca.

Sabaté treballa actualment amb l’OMAC, l‘Orquestra de Músiques d’Arrel de Catalunya que precisament el 14 der novembre actuen a l’auditori municipal de Vilafranca, però també forma part d’un trio de jazz juntament amb Carles Marigó i David Domínguez que no fas massa va actuar a l’auditori de Vinseum dins el cicle de Jazz Club Vilafranca, a banda de tocar també el grup Inxa Impro Quintet, el Amb el grup de grallers Els Quatrevents i amb el grup Morena que aquest passat 1 de setembre va amenitzar el concert vermut de la festa major de Vilafranca. A banda també excerceix de professor a l’EMAP (Escola de Música de l’Alt Penedès) i a l’Aula de Sons.

També et pot interessar

Comentaris