Nova edició de la Fira d’extraescolars aquest dissabte als Monjos

Avatar
15/09/2021 - 16:40h

Serà una mostra de les activitats que es programen en horari extraescolar, tant des de l’Ajuntament com des de les AMPA i AFA de les escoles i l’institut

Santa Margarida i els Monjos acollirà aquest proper dissabte 18 de setembre la cinquena edició de la Fira d’extraescolars i serveis municipals.


La Fira es farà al parc de la Biblioteca, d’11 h a 14 h, i oferirà una mostra de les activitats que es programen al municipi adreçades a l’educació i el lleure en horari extraescolar, tant des dels diferents serveis municipals, com des de les AMPA i AFA de les escoles i l’institut, amb informació, tallers i demostracions gratuïtes de les seves activitats.

Les persones assistents es podran informar de l’oferta d’activitats extraescolars i serveis municipals 2021-2022 en les parades de la fira. Els nens i nenes podran gaudir d’activitats lúdiques, jocs d’experimentació, esportius i tradicionals diversos.

Davant les restriccions per a la contenció de la Covid-19, la fira estarà perimetrada i serà obligatori l’ús de mascareta dins el recinte delimitat. L’entrada a la fira es farà des de la cantonada dels carrers del Cadí i del Pedraforca i la sortida per la cantonada del carrer del Cadí amb el de Montagut.

També et pot interessar

Comentaris