2.000 espectadors a les activitats musicals estiuenques de Calafell

09/09/2021 - 17:14h

Gran acollida al retorn del Festival de Música del Baix Penedès i les Nits al Castell

El retorn de les activitats musicals estiuenques del municipi de Calafell, després de la interrupció de l’any passat a causa de la pandèmia, ha estat molt ben acollit pel públic. I és que 2.000 espectadors han passat pels concerts del Festival de Música del Baix Penedès i pels de les Nits al Castell.

Els concerts de jazz del Castell han omplert el 100% de l’aforament, excepte el primer dia, quan va superar-se el 90%. Pel que fa a l’església de l’Assumpció de Segur, seu des de fa 46 anys del Festival, hi ha hagut una mitjana de 300 espectadors per concert, que ve a significar un 60% però en alguns s’ha superat el 90% d’ocupació, amb més de 400 persones.
“Estem molt contents per l’acollida que han tingut aquestes dos cicles”, explica la regidora de Cultura de l’Ajuntament, Mònica Trepat. “Les Nits al Castell”, diu, “han omplert un dissabte rere un altre i no tan sols els concerts que, per repertori o intèprets, eren aposta segura”.

Volum de públic

Sobre els concerts del Festival de Música del Baix Penedès, Trepat afegeix: “Sabem que l’església de Segur és un auditori enorme, amb gairebé 700 localitats, unes 500 amb les restriccions actuals. Omplir-ne més de 400 és un gran èxit. Però ocupar-ne 300, o fins i tot 200, no està gens malament: pocs actes culturals tenen aquest volum de públic al nostre municipi”.

Aquests resultats han tingut continuïtat aquest cap de setmana, amb la primera funció de la temporada de tardor del Teatre Joan Colet. L’espectacle musical Marabunta, a càrrec de Guillem Albà & La Marabunta, es va quedar a deu entrades de penjar el cartell de complet.

També et pot interessar

Comentaris