Nou incendi en un bloc del carrer Josep Tarradellas de Vilafranca

08/09/2021 - 18:39h

Aquest dimecres a la tarda s’ha incendiat l’habitació d’un pis d’un edifici que ja havia patit un foc el gener del 2020 per una connexió il.legal

Aquest dimecres cap a les cinc de la tarda s’ha produït un incendi en un pis d’un edifici del carrer Josep Tarradellas número 16-22, al barri de la Girada de Vilafranca. Segons els Bombers, el foc ha cremat una habitació d’un dels primers pisos de l’edifici.

Tot i que l’incendi s’ha donat per controlat al cap de mitja hora de declarar-se, dues hores després encara hi havia un gran desplegament dels Bombers de la Generalitat i del Servei d’Emergències Mèdiques (SEM), que atenien a una desena de persones que havien estat evacuades de l’edifici pels efectes de la inhalació de fum.

Els serveis d’emergències atenent a les persones evacuades per l’incendi

Els fets han provocat una alta expectació veïnal al barri vilafranquí ja que s’hi han desplaçat sis dotacions dels Bombers, un mínim de cinc ambulàncies del SEM, a més de dotacions de la Policia Local i també dels Mossos d’Esquadra, que han acordonat la zona per evitar el pas per la zona afectada.

A les 19h els Bombers estaven valorant estat de l’immoble i, segons fonts municipals, sembla ser que tots els veïns, excepte el pis afectat pel foc, podran tornar a casa seva.

Cal destacar que l’edifici afectat és el mateix que també va viure un incendi el gener del 2020, en aquest cas per una connexió il·legal als comptadors per part d’uns antics veïns que ocupaven un dels habitatges i que va comportar l’evacuació de tot el bloc durant uns dies. 

També et pot interessar

Comentaris