La triatleta vilafranquina Sara Loehr guanya l’or com a guia als Jocs Paralímpics

28/08/2021 - 10:10h

Amb la plata de Toni Ponce de dimarts, i l’or de Loher -guia de Susana Rodríguez- l’Alt Penedès ja llueix dues medalles

Bones noticies pels paralímpics de l’Alt Penedès. La matinada de divendres a dissabte, la vilafranquina Sara Loehr s’ha emportat la medalla d’or fent de guia de la gallega Susana Rodríguez en la prova del paratriatló, i en la categoria PTVI, denominació que correspon als atletes afectats per poca visió.

Loehr és una atleta de llarg recorregut. Els seus inicis es van produir al Club Natació Vilafranca i posteriorment a entitats dedicades a les proves de trials. En cursa a peu, per exemple, va participar a la 10K Vilafranca l’any 2018, on va finalitzar segona (36’42”).