Guillem Albà & La Marabunta obriran la temporada al remodelat teatre Joan Colet

25/08/2021 - 10:11h

Calafell anuncia la temporada de tardor amb teatre per a tots els públics, teatre infantil i òpera

L’Ajuntament de Calafell ha anunciat la temporada de tardor al Teatre Joan Colet, que començarà aquest proper 4 de setembre i que, fins al 19 de desembre, oferirà vuit espectacles. La programació inclou teatre per a tots els públics, teatre per a infants i fins i tot un espectacle d’òpera. De fet, la música té un paper important en una part de les obres programades.
La regidora de Cultura, Mònica Trepat, explicava que “una vegada completada la reforma del teatre, el nostre repte principal era engegar una programació que permetés gaudir a Calafell de la cultura teatral i musical sense haver-se de desplaçar a Barcelona, o a Reus, Lleida, Sant Cugat o Girona”.

Trepat afegeia que “a més, recuperem el cicle d’espectacles per a infants de la Xarxa, un clàssic al nostre municipi, un diumenge al mes a la tarda”.

Venda de localitats

Els espectacles de la Xarxa es poden adquirir únicament per internet. No hi haurà venda a taquilla i valdran 6 euros.

Per a la resta d’espectacles programats, les localitats estan disponibles anticipadament en una plataforma electrònica, a 13,50 euros. A taquilla, des d’una hora abans de l’inici valdran 15 euros. Només es podrà pagar amb targeta bancària. Les persones menors de 25 anys, i les més grans de 65, tenen entrades a 12,50 euros.

La programació

La programació arrencarà el 4 de setembre amb “la Marabunta”, a càrrec de Guillem Albà & La Marabunta, amb direcció de Guillem Albà. Continuarà el 26 de setembre amb “La Bella Tour”, a càrrec de la Cia La bella Tour; el 3 d’octubre, “De Mares i Filles”, interpretada per Mont Plans i Annabel Totusaus, amb direcció de Paco Mir; el 17 d’octubre, “En Jan Totlifan”, a càrrec de L’Estaquirot Teatre; el 6 de novembre, “No solo duelen los golpes”, a càrrec de Pamela Palenciano; el 28 de novembre, “L’Ocell de Fo, a càrrec de la Jove Orquestra Simfònica de l’Anoia; el 5 de desembre, “Tenors”, a càrrec de la Cia I·luminati; i el 19 de desembre, “Remember Show”, a càrrec de Teatre Mòbil & Marcel Gros.

Les fitxes artístiques dels espectacles estan disponibles a l’agenda de la web municipal. Aquesta temporada té el suport del departament de Cultura de la Generalitat i de la Diputació de Tarragona.

També et pot interessar

Comentaris