Vuit municipis de l’Alt i el Baix Penedès afectats per la pròrroga del toc de queda

Imatge de la rambla de Vilafranca a l’octubre, pocs minuts després de les deu de la nit, amb el toc de queda implementat. FOTO: Jose Paredes
Eva López
17/08/2021 - 13:59h

Vilafranca, Sant Sadurní, Gelida, Sant Llorenç d’Hortons, El Vendrell, Calafell, Cunit i l’Arboç adoptaran la restricció a partir del divendres

El Govern de la Generalitat ha confirmat aquest dimarts que prorrogarà, una setmana més, el toc de queda nocturn, que s’aplicarà en 148 municipis d’arreu de Catalunya.

L’executiu de Pere Aragonès ha endurit per segona vegada els criteris per aplicar la mesura, que ara afectarà les poblacions que tinguin una incidència superior als 125 casos setmanals per cada 100.000 habitants.


Aquesta restricció, que limita la mobilitat entre la 1 les 6 de la matinada, es va recuperar el passat 14 de juliol, i es va aplicar dos dies després. Des d’aleshores, i sempre amb l’aval del Tribunal Superior de Justícia de Catalunya (TSJC), s’ha anat aplicant en diferents municipis.

A partir de divendres, que és quan entrarà en vigor la nova normativa, els municipis de l’Alt i el Baix Penedès als quals s’aplicarà seran: Vilafranca, Sant Sadurní, Gelida, Sant Llorenç d’Hortons, El Vendrell, Calafell, l’Arboç i Cunit.

Sant Llorenç d’Hortons i Cunit tenen una incidència inferior a la que contempla la Generalitat per al toc de queda, però com s’ha fet des de mitjan juliol, l’hauran de posar en pràctica per la seva proximitat amb municipis afectats.

També et pot interessar

Comentaris