Dimecres es reprendrà la venda d’entrades per als actes tradicionals de l’FM

17/08/2021 - 12:54h

Els tiquets es van posar a la venda divendres passat, però un problema en el sistema de reserva va obligar a cancel·lar el procés

Aquest dimecres 18 d’agost es reprendrà la venda d’entrades per als actes tradicionals de la Festa Major 2021. A partir de les 9 del matí s’obrirà la venda per internet.

L’Ajuntament de Vilafranca demana disculpes per la situació viscuda divendres passat quan, per un problema d’un proveïdor extern, el sistema de reserva va fallar.

Malgrat que s’havia fet una previsió d’afluència, aquesta va quedar sobrepassada per la gran demanda des d’hores abans d’obrir la venda i en l’hora punta de les 9h quan es va obrir. Els problemes s’han solucionat contractant una nova plataforma de venda que demà ja serà operativa.

Les persones que no tinguin accés a Internet ni a mitjans telemàtics podran reservar entrades presencialment al Servei de Cultura (c/ Escorxador, 19-21 Vilafranca), de dilluns a divendres de 16 a 21h.

Es poden adquirir un màxim de 4 entrades per persona, excepte per al Pregó i per a l’acte de lluïment del dia 31 al matí i la processó a la Girada a la tarda, on només es podran adquirir 2 reserves per persona.

També et pot interessar

Comentaris