El guitarrista Santi Campillo presenta el seu darrer treball a Lavern

11/08/2021 - 11:00h

Actua aquest diumenge al Cafè de Lavern amb la seva banda dins la seva gira “A Cara o Cruz”

Aquest diumenge, a les 19.30h, actua al cafè de Lavern la banda Santi Campillo Trio formada per la californiana Oneida James al baix, Joaquín Minidrums a la bateria i del guitarrista Santi Campillo. Un trio que portarà un directe amb adaptacions de grans clàssics del Blues com Muddy Waters, BB King, Albert King, Jimi Hendrix, Janis Joplin, a banda de temes de collita pròpia. El concert serà en un format íntim i per aquest motiu cal fer una reserva al telèfon 93 899 34 27 malgrat que l’entrada sigui gratuïta.

Santiago Campillo, nascut a Múrcia. Al complir 11 anys d’edat, el seu pare l’hi va regalar la primera guitarra, descobrint d’aquesta manera l’instrument que marcaria la seva vida i seria la clau del seu èxit. El 1988 amb el grup de Rock & Roll Los Hurones, grava el seu primer disc per Emi/Hispavox. Va ser fundador del grup M-Clan; després de gravar diferents álbums a Memphis, Toronto i a Landas amb Warner Music. La banda agafa la fama generalitzada i es perfila com el màxim compositor i responsable del so sureny de la banda, sent considerat com un dels grans exponents de la guitarra Blues-Rock d’Espanya.

També va ser membre de bandes de primera línia com Rebeldes, Revólver, Los Enemigos i Pistones. També va col·laborar i compartir escenari amb artistes com Raimundo Amador, Enrique Bumburry, Javier Urquijo, Coque Malla, Sherpa i un llarg etc… Va ser convidat a pujar a l’escenari de la Sala Apolo de Barcelona, per Dickey Betts (guitarrista de The Allman Brothers) per interpretar junt a ell i la seva banda el mític tema Southbound.

El 2014, forma el seu propi projecte amb autèntic format de Power Trio. El 2015 edita el seu primer vinil en solitari titulat “Carretera Final”, on el actua per primera vegada com a cantant solista. Després de un gran número de concerts i una llarga gira per Espanya, Estats Units i alguns països més ara acaba d’editar el seu últiom treball titulat “A Cara o Cruz”.

També et pot interessar

Comentaris