Els veïns poden escollir el futur del nou local social de Daltmar

Una de les propostes
05/08/2021 - 12:25h

A través de la web de participació poden votar fins el 15 d’agost totes les persones majors de 16 anys empadronades a Olèrdola

Fins el proper diumenge 15 d’agost resta obert el termini per a poder respondre l’enquesta d’opinió, convocada per l’Ajuntament d’Olèrdola, perquè la ciutadania es pronunciï sobre els projectes elaborats per a construir un local social municipal a la zona esportiva de Daltmar. El propòsit de l’Ajuntament amb aquesta enquesta d’opinió és el de recollir el parer de la ciutadania per a realitzar l’actuació que més s’adeqüi a allò que volen els veïns i veïnes.

Com a part del procés de participació, aquest divendres al vespre tenia lloc a la mateixa zona esportiva de Daltmar una reunió presencial que va permetre a l’Ajuntament explicar les característiques dels dos projectes elaborats. De la mà del regidor d’urbanisme, Juanma Samblás, es van detallar les dues opcions.

L’opció A parteix de l’enderroc de l’edifici actual del bar i es crea una balconada protegida amb una pèrgola de formigó, que unifica l’edifici dels actuals vestidors amb el nou edifici polivalent que es construiria. Sota aquest aixopluc, es disposa el bar en una zona cèntrica, amb vistes tant a la piscina com a les pistes. La proposta inclou crear un edifici polivalent en l’espai de l’edifici actual, incorporant els despatxos de les entitats, locals i els serveis higiènics, amb una superfície de 140m2 amb una porxo de 70m2 més. Per tant, aquesta proposta A suposa construir un nou edifici destinat a bar-restaurant, en la posició estratègica entre els vestidors i el nou edifici polivalent. S’estima que la proposta suposaria una inversió de 570.000 €.

En l’opció B es parteix igualment de l’enderroc de l’edifici actual i els porxos, però no intervé sobre la balconada ni la creació del porxo d’unió amb els vestidors.Es parteix de fer un edifici de bar simètric als dels vestidors, que pot disposar de taules interiors i taules vinculades a la piscina. D’altra banda, el nou edifici polivalent acolliria una sala per a diferents usos, de 78 m2, amb un porxo de 88m2. Aquesta proposta s’estima que comporta una inversió de 490.000 €.

Una altra de les propostes

Poden respondre l’enquesta totes les persones majors de 16 anys empadronades a Olèrdola, a través de la web de participació ciutadana

També et pot interessar

Comentaris