Unes 8.000 persones assisteixen als actes de la festa major del Vendrell

29/07/2021 - 12:37h

El municipi ha recuperat enguany la cercavila de cultura popular i de foc, sempre seguint les recomanacions sanitàries

El Vendrell ha viscut, com no podia ser menys, una festa major diferent però, malgrat tot, festa major. I és que l’Ajuntament havia organitzat un bon grapat d’actes per la seva setmana més important, entre el 25 i el 28 de juliol, tots ells adaptats a la situació actual de la pandèmia.

El regidor de Festes, Christian Soriano, ha fet una valoració molt positiva de la festivitat, durant la qual han comptat que han tingut una participació de fins a 8.000 persones en els diferents actes i esdeveniments organitzats.
Soriano ha apuntat que la festa major s’havia de fer respectant totes les mesures de seguretat i que això ha estat possible gràcies a una col·laboració molt estreta entre la regidoria de Festes i les entitats i associacions i, també, per l’esforç i la implicació de Protecció Civil i Policia Municipal.

Des del consistori es destaca que tots els actes de cultura popular van exhaurir les places reservades d’accés de públic en els diferents punts habilitats. En aquest sentit, a més, el consistori reivindica i assegura que el Vendrell ha estat el primer municipi de Catalunya en recuperar les cercaviles de Cultura Popular i de Foc.

Christian Soriano ha manifestat que “tot això ens ha de fer sentir orgullosos i hem demostrat que, fins i tot en una situació de pandèmia mundial, la cultura és segura i que la festa major ha estat la millor vacuna contra les nostres pors i incerteses.

La del 2022 tornarà a tenir administradors
La presidenta de la Comissió encarregada de la redacció del Protocol de la Festa Major, Mar Galeano, ha explicat que està previst que al ple ordinari del proper mes de setembre es passi a aprovació el document per tal de poder presentar de cara al mes següent els administradors i administradores de Sant Anna del 2022 perquè, un cop superat el parèntesi de la pandèmia, puguin organitzar una Festa Major amb plena normalitat. En aquest sentit, Mar Galeano, ha agraït l’esforç i la dedicació de les persones expertes que treballen de forma intensa per poder tenir enllestit el document dins d’aquests terminis.

També et pot interessar

Comentaris