Una coproducció de Kukai Dantza i Brodas Bros, al Cicle Gost de Sant Sadurní

22/07/2021 - 11:00h

Els Premis Max 2018 el va nominar com a millor espectacle de carrer i millor intèrpret femenina

El Cicle Gost porta aquest diumenge (20h) a la plaça de l’Era d’en Guineu de Sant Sadurní l’espectacle de Dansa urbana “Topa” en una coproducció de Kukai Dantza i Brodas Bros que va estar nominada als Premis Max 2018 com a Millor Espectacle de Carrer i Millor Intèrpret Femenina de Dansa a càrrec de Clara Pons.

L’espectacle narra la trobada de quatre intèrprets (Lluc Fruitós, Clara Pons, Ibon Huarte i Urko Mitxelena) que s’uneixen en una formació vital i enèrgica, preservant els seus orígens artístics, en un treball de Dansa Urbana de carrer, en el qual l’espai urbà es transforma en espai escènic amb l’activa col·laboració del públic. La coreografia és obra de Jon Maya i Lluc Fruitós, la música de Jean Philippe Barrios i el vestuari d’Ikerne Jimenez.

Cal fer una reserva

Malgrat que l’espectacle és gratuït, és imprescindible fer reserva prèvia al web de l’Ajuntament. Les places són limitades i s’assignaran per ordre d’inscripció.

L’espectacle respectarà totes les mesures sanitàries i de restricció marcades pel Procicat per evitar la propagació de la Covid-19.

També et pot interessar

Comentaris