El celler Gran de Codorníu es converteix aquest final de juliol en una gran sala de cinema

21/07/2021 - 19:00h

“Bohemian Rapsody” i “Ha nascut una estrella” són les pel·lícules escollides per les projeccions del 23 i 30 de juliol

El celler Codorníu es converteix aquest final de juliol ni més ni menys que en una gran sala de cine a l’aire lliure on gaudir de nits memorables amb bon cinema, crispetes i cava. Aquest divendres (22h) s’hi podrà gaudir de ‘Bohemian Rapsody’, la pel·lícula biogràfica sobre Freddy Mercury i el seu grup Queen que va guanyar quatre Òscars. El següent divendres, 30 de juliol, els protagonistes seran Lady Gaga i Bradly Cooper amb ‘Ha nascut una estrella’, la història d’una estrella consagrada de la música que s’enamora d’una jove aspirant a cantant i l’ajuda a assolir l’èxit.
Les pel·lícules es projectaran a l’esplanada de davant del gran celler de Codorníu, un escenari privilegiat on el cinema, la música i el cava Codorníu convertiran aquella nit en un moment únic i un record inoblidable de l’estiu. L’entrada (9,50€) inclourà pel·lícula, crispetes i cava però també es podrà optar per fer unes tapes o platets. L’aforament estàr limitat a 200 persones, complint totes les mesures de seguretat. Ja és possible adquirir les entrades a: https://tickets.visitascodorniu.com/es/648-web-individual/3948-codorniu-cinema-tribute/info

Aquestes seran les dues primeres sessions del cicle Codorníu Cinema Tribute, que se suma a les activitats d’aquest estiu als Jardins de Codorníu. El celler va obrir els seus jardins al públic el passat mes d’abril amb una oferta que inclou cava, gastronomia, sessions de dj, música en directe i altres activitats més relaxants com sessions de ioga. Tot, mentre es gaudeix del millors vins i caves, de plats elaborats amb producte local del Penedès i amb la firma de Cal Blay.

L’objectiu del Codorníu Cinema Tribute i de l’obertura dels Jardins de Codorníu és compartir i donar a conèixer el llegat d’un celler centenari, considerat una joia del modernisme i declarat Monument Històric Artístic Nacional, i un entorn vitivinícola privilegiat en plena natura.

Codorníu, des de 1551

Raventós Codorníu, l’empresa elaboradora de vins més antiga d’Espanya i creadora del cava, és símbol de continuïtat, innovació i fidelitat als seus orígens. La companyia compta amb cinc segles d’història, concretament des de 1551, i una experiència que combina tradició i modernitat, el que dóna com a resultat cellers líders en les seves zones vinícoles, capaces d’innovar i de donar resposta a la creixent demanda de caves i vins singulars. Amb quinze bodegues emblemàtiques repartides per Espanya, Argentina i Califòrnia; així com 3.000 hectàrees de vinya en propietat, Raventós Codorníu és un dels principals líders mundials en viticultura i saber enològic.

També et pot interessar

Comentaris