La Generalitat inclou El Vendrell i Gelida en el toc de queda, i n’elimina Sant Sadurní i Els Monjos

Mapa dels 165 municipis als que el Govern vol aplicar el toc de queda. FOTO: ACN
20/07/2021 - 16:31h

Si el TSJC aprova la mesura, cinc pobles de l’Alt i el Baix Penedès mantindran la restricció, que prohibeix el moviment dels ciutadans d’1 a 6 de la matinada

La Generalitat ha confirmat aquest dimarts que dimecres demanarà al Tribunal Superior de Justícia de Catalunya (TSJC) allargar les restriccions vigents per la pandèmia de Covid-19, com a mínim una setmana més.

A més de les reunions d’un màxim de deu persones o el tancament de la restauració a les 00.30h, el Govern també ha comunicat que solicitarà l’ampliació del toc de queda entre la 1 i les 6 de la matinada.

La nova llista que la Generalitat ha presentat de pobles en que s’haurà d’aplicar la mesura -recorem que afecta els municipis de més de 5.000 habitants amb una incidència de la malaltia de més de 400 casos per 100.000 habitants-, s’ha ampliat fins a 165 municipis arreu de Catalunya.

A l’Alt i el Baix Penedès, Vilafranca, Cunit i Calafell es mantenen a la llista dels pobles en què s’haurà d’aplicar la mesura si el TSJC ho aprova, però Sant Sadurní i els Monjos ara en queden fora, i hi entren El Vendrell i Gelida

També et pot interessar

Comentaris