28 persones denunciades a Vilafranca per infringir el confinament nocturn

Imatge de la rambla de Vilafranca a l’octubre, pocs minuts després de les deu de la nit, amb el toc de queda implementat. FOTO: Jose Paredes
Avatar
19/07/2021 - 12:20h

A més de les denúncies per infingir el toc de queda, la policia local de Vilafranca ha imposat sancions per beure a la via pública

En les primeres tres nits de vigència del confinament nocturn entre la 1 i les 6h, la Policia Local de Vilafranca ha denunciat un total de 28 persones per infringir la limitació de la mobilitat en aquesta franja horària. La matinada de dissabte es van denunciar 8 persones, la matinada de diumenge, 9 i la matinada d’avui dilluns, 11.

A banda de les denúncies per mobilitat nocturna no justificada, la Policia Local ha denunciat un total de 7 persones per consum compartit de begudes a la via pública, 3 la matinada de dissabte i 4 la matinada de dilluns. També la matinada de dissabte es van detenir 2 persones per conduir sota els efectes de l’alcohol, un d’ells implicat en un accident amb danys a elements urbans.


L’Ajuntament recorda que Vilafranca és un dels 161 municipis catalans que estan sota confinament nocturn entre les 01 i les 06 hores.

En aquest horari estan prohibits els desplaçaments i la circulació per les vies públiques d’aquests municipis. Només seran excepcions els desplaçaments d’urgència per assistència sanitària o anar a la farmàcia, anar o tornar de treballar, realitzar serveis essencials, recollida i cura de menors en cas de pares separats i la cura de mascotes i animals de companyia.

Els incompliments poden ser sancionats amb multes d’entre 300 i 6.000 euros.

També et pot interessar

Comentaris